don't wait too long, 2024 is almost fully booked

GET YOURSELF

A FINE

WEDDINGCOACH

Wil je heel graag alles zelf doen, maar vind je het wel fijn om al je vragen op iemand af te sturen die bekend is met het plannen van een bruiloft? Dat kan ook!

Het plannen van een bruiloft kan nogal overweldigend zijn. Er komt altijd meer bij kijken dan je van te voren hebt gedacht. En je omgeving heeft natuurlijk heel veel goedbedoelde tips en adviezen, maar passen die wel bij jullie als bruidspaar? 

Als weddingmanager ben ik onpartijdig, en zal ik alleen adviezen geven die bij jullie wensen aansluiten. We vinden het toch allemaal fijn om op iemand terug te kunnen vallen?

The plan

We plannen een intakegesprek in om al jullie ideeën door te nemen. Ik stel een persoonlijk plan van aanpak op die ik jullie digitaal toestuur. Deze kunnen jullie als leidraad gebruiken voor het plannen van jullie bruiloft. Op deze manieren zorgen we dat we geen aspect van het plannen over het hoofd zien. Ik ben jullie adviseur tijdens het planproces.

We maken een groepsapp aan met jullie. Op deze manier kunnen jullie mij snel bereiken en kan ik snel de schakelen. Jullie krijgen toegang tot mijn leveranciersnetwerk. Ik heb een groot netwerk, dus indien nodig kan ik jullie koppelen met één van mijn leveranciers, tevens maak ik een draaiboek voor your big day.

but first we meet

Om jullie gasten alvast wat meer info over het verloop van de dag te geven stel ik een ceremoniemeester brief op. Hierin staan de belangrijkste punten, ‘regels’ en het laatste nieuws in voor de trouwdag. Het bespreken van het draaiboek doen we op locatie en ben ik als ceremoniemeester aanwezig op jullie bruiloft , uitgaande van 10 uur.

prijs op aanvraag

 

 

yes!

brochure please

MELD JE AAN EN ONTVANG DE BROCHURE

COMING UP!
BROCHURE

Houdt je email goed in de gaten, er komt namelijk iets belangrijks aan! Wij versturen jou zo snel als mogelijk de brochure.