don't wait too long, 2023 is almost fully booked

Services

& packages

We bieden verschillende mogelijkheden aan, maar het belangrijkste is dat wij tijdens een vrijblijvende kennismaking kijken naar wat er bij jullie wensen en jullie budget past. Op die manier kunnen wij een aanbod op maat maken dat helemaal aan jullie wensen voldoet!

ceremoniemeester

Zelf jullie bruiloft plannen maar de dag zelf  aan een professional uitbesteden? We doen een final check up om te zorgen dat jullie niets vergeten zijn en op de dag zelf leggen wij jullie, de leveranciers en de gasten in de watten, leiden we alles in goede banen en zorgen we voor een overgetelijke beleving!

weddingcoach

Hou je zelf van organiseren en vind je het fijn om de bruiloft zelf te plannen, maar wil je toch gebruik maken van de kennis en kunde van een weddingplanner om te zorgen dat jullie droombruiloft aan niets ontbreekt? Dan is de weddingcoach ideaal voor jullie!

weddingplanner

Als weddingplanner helpen wij jullie v bij het organiseren van jullie droombruiloft. De mogelijkheden zijn eindeloos en daarom maken wij altijd een pakket op maat! Benieuwd naar wat we allemaal voor jullie kunnen doen? Klik dan snel op Tell me more… Oh en of je nu wilt trouwen in Nederland of een destination wedding? We got you!

Styling & flowers

De styling en bloemen van jullie bruiloft nemen wij graag voor jullie uithanden. Zo kunnen wij er voor zorgen dat alle details strakjes perfect  bij elkaar passen en iedereen zijn ogen uitkijkt! Wij hebben de mooiste materialen, een groot assortiment en de beste bloemisten! Samen maken we een concert op maat!

yes!

brochure please

MELD JE AAN EN ONTVANG DE BROCHURE

FOLLOW ALONG

PUBLICATIES & Awards

COMING UP!
BROCHURE

Houdt je email goed in de gaten, er komt namelijk iets belangrijks aan! Wij versturen jou zo snel als mogelijk de brochure.