Winkelmandje

BECAUSE EVERY detail MATTERS

WEDDING styling

OMG you did say yes! Even eerlijk, hoe lang duurde het na jullie verloving voordat je een Pinterest bord had aangemaakt? Het is namelijk echt mega leuk om inspiratie op te doen voor jullie eigen bruiloft. Maar het combineren van al deze mooie plaatjes en het uiteindelijk uitvoeren hiervan op de dag zelf is zo makkelijk nog niet. Er komt veel bij kijken en er is zo giga veel om uit te kiezen!

Bij Definitely Yes kunnen we een het complete plaatje voor jullie realiseren en leveren. De ceremonie styling, de dinertafels, de feestzaal, de bloemen, we doen het met heel veel liefde! We hebben een waanzinnig team van stylistes en bloemistes, dus wij kunnen er voor zorgen dat alles geheel op elkaar en bij jullie wensen aansluit. Daarnaast hebben we zelfs nog twee grafisch designers, om zo nog net die laatste geweldige touch te geven. Kortom, met ons team wordt alles mogelijk!

LET'S ROCK YOUR WEDDING

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van bruiloften en evenementen, van styling materialen, bloemen, meubels, linnen en stoffen, tot lichtplan en entertainment. Met ons team, kunnen wij voor jullie echt het totaal plaatje creëren, en maken wij jullie dromen werkelijkheid! Van thema bruiloften als Alice in Wonderland, Las Vegas, Bridgerton Blue, tot minimalistisch & romantisch, de mogelijkheden zijn eindeloos! 

Samen gaan we kijken naar jullie wensen, om een design te ontwerpen wat echt bij jullie past! 

We starten met het maken van een concept design en een kleurenguide. Vervolgens gaan we samen op locatie bezoek om alles te kunnen visualiseren en de mogelijkheden te bekijken.

Alleen het beste voor jullie dag!

vanaf

€1.125,-

(O.B.V. 15 UUR, EXTRA UREN €75 P.U.)

Inclusief locatie bezoek, gedetailleerd stylingplan en alle meetings die nodig zijn voor jullie bruiloft! Exclusief, styling materialen en bloemen, transport en personeelskosten op de dag zelf.

love

how it works

  • Na jullie aanvraag zetten wij jullie datum direct in optie. We plannen een kennismakingsgesprek in bij ons op kantoor in Bleiswijk om jullie wensen en ideeën te bespreken. Het gesprek duurt 1-1,5 uur en is gratis en vrijblijvend.
  • Aan de hand van dit gesprek gaan wij aan de slag met een uitgebreide offerte inclusief een klein moodboard. Hier kun je natuurlijk nog aanpassingen in doen, totdat het naar wens is. Mogen wij jullie bruiloft stylen? Dan vragen wij een aanbetaling van 25%, waarmee jullie datum definitief in onze agenda staat. Uiteraard wordt dit bedrag in mindering gebracht bij de eindfactuur.
  • Samen met jullie gaan we de locatie bekijken. Wellicht dat ik de locatie al ken, maar het is sowieso fijn om elkaar nog even te zien en te fantaseren over jullie bruiloft op locatie.
  • Aan de hand van dit locatiebezoek gaan wij starten met het stylingplan. In dit plan vind je de items terug die eerder zijn besproken, maar voegen wij ook nog eventuele andere opties toe om jullie wellicht te inspireren. 
  • Ongeveer 6 weken voor de bruiloft hebben we een detailgesprek via de telefoon of via Zoom/Skype. Hierin nemen wij alles nogmaals door, kunnen er nog aanpassingen worden gedaan, en maken we op deze manier de definitieve factuur op, welke jullie een maand voor de bruiloft van ons ontvangen.
  • Wij gaan de laatste items voor jullie verzamelen/inkopen, kiezen de juiste bloemist voor jullie stijl en zorgen dat alles picobello in orde is voor jullie mooie dag.
  • De dag van jullie bruiloft breekt aan en het enige wat jullie hoeven te doen is ‘genieten‘! Wij doen de rest! In de ochtend bouwen wij de locatie op, eventueel bouwen wij deze om gedurende de dag en wij bouwen de volgende ochtend weer af. Wij zijn uiteraard zo onzichtbaar mogelijk op jullie dag en bij vragen overleggen wij met de ceremoniemeester.

rent your favourite items

Uh oke, je weet nu hoe je wilt dat het er uit gaat zien, maaar waar haal je al die spullen dan vandaan!? Geen stress, we got you!

Wij kunnen letterlijk alles voor jullie regelen. Zelf hebben wij een groot assortiment aan stylingmaterialen, die je vind onder het kopje TO RENT in de shop, wil je iets hebben wat er niet tussen staat? Regelen we dat toch gewoon!

Styling op de dag zelf verzorgen wij alleen in combinatie met een van onze andere diensten, bijvoorbeeld als jullie weddingplanner of het ceremoniemeesterschap.  Wij houden er namelijk van om het totaal plaatje te creëren en kunnen op deze manier ook de beste kwaliteit leveren!

Alleen losse items huren? Dat kan natuurlijk ook. Deze kunnen jullie ophalen en terugbrengen in Bleiswijk. Informeer bij ons naar de mogelijkheden en beschikbaarheid!

yes!

brochure please

BEKIJK HIER ONZE BROCHURE DIRECT
FOLLOW ALONG

YES
BROCHURE
PLEASE

YES
BROCHURE PLEASE