luxury & bespoke weddings | 2024 fully booked | limited availability for 2025

BECAUSE EVERY detail MATTERS

WEDDING styling

OMG you did say yes! Even eerlijk, hoe lang duurde het na jullie verloving voordat je een Pinterest bord had aangemaakt? Het is namelijk echt mega leuk om inspiratie op te doen voor jullie eigen bruiloft. Maar het combineren van al deze mooie plaatjes en het uiteindelijk uitvoeren hiervan op de dag zelf is zo makkelijk nog niet. Er komt veel bij kijken en er is zo giga veel om uit te kiezen!

Bij Definitely Yes kunnen we een het complete plaatje voor jullie realiseren en leveren. De ceremonie styling, de dinertafels, de feestzaal, de bloemen, we doen het met heel veel liefde! We hebben een waanzinnig team van stylistes en bloemistes, dus wij kunnen er voor zorgen dat alles geheel op elkaar en bij jullie wensen aansluit. Daarnaast hebben we zelfs nog twee grafisch designers, om zo nog net die laatste geweldige touch te geven. Kortom, met ons team wordt alles mogelijk!

LET'S ROCK YOUR WEDDING

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van bruiloften en evenementen, van styling materialen, bloemen, meubels, linnen en stoffen, tot lichtplan en entertainment. Met ons team, kunnen wij voor jullie echt het totaal plaatje creëren, en maken wij jullie dromen werkelijkheid! Van thema bruiloften als Alice in Wonderland, Las Vegas, Bridgerton Blue, tot minimalistisch & romantisch, de mogelijkheden zijn eindeloos! 

Samen gaan we kijken naar jullie wensen, om een design te ontwerpen wat echt bij jullie past! 

We starten met het maken van een concept design en een kleurenguide. Vervolgens gaan we samen op locatie bezoek om alles te kunnen visualiseren en de mogelijkheden te bekijken.

Alleen het beste voor jullie dag!

minimale omzetgarantie

€ 2750-

meer informatie over de kosten van de styling voor jullie bruiloft? Wij hebben het speciaal voor jou uitgelegd in een blog!

love

how it works

rent your favourite items

Uh oke, je weet nu hoe je wilt dat het er uit gaat zien, maaar waar haal je al die spullen dan vandaan!? Geen stress, we got you!

Wij kunnen letterlijk alles voor jullie regelen. Zelf hebben wij een groot assortiment aan stylingmaterialen, maar ook vele vaste partners voor de items die wij niet hebben, zodat wij echt alles hierin kunnen verzorgen! Ideaal toch?

Styling op de dag zelf verzorgen wij alleen in combinatie met een van onze andere diensten, bijvoorbeeld als jullie weddingplanner of het ceremoniemeesterschap.  Wij houden er namelijk van om het totaal plaatje te creëren en kunnen op deze manier ook de beste kwaliteit leveren!

yes!

brochure please

MELD JE AAN EN ONTVANG DE BROCHURE
FOLLOW ALONG

In onze online brochure vindt je alle informatie over onze mogelijkheden en pakketten, maar ook leuke funfacts, prachtige inspiratiepagina’s & meer!

En uh, hij is gratis…