don't wait to long, 2023 is almost fully booked

Let’s

talk

wedding

Ok SO...

Ben je zelf een behoorlijke regelnicht en heb je alles helemaal onder controle? Super! Maar heb je er al eens over nagedacht wie jullie mooie plannen gaat uitvoeren op de dag zelf?

Geef je een vriendin de eer om jullie ceremoniemeester te zijn, of misschien wel je (schoon)zus… Of wil je toch liever dat zij de hele dag bij jullie zijn en kunnen genieten en willen jullie het ceremoniemeesterschap uit handen geven aan een professional?
Yes, dat wil je! That’s where we come in!

Naast het volledige weddingplannen bieden wij ook de mogelijkheid tot een kleiner pakket in de vorm van professioneel ceremoniemeesterschap.
Het checken van de afspraken, het opstellen van het draaiboek en de regie op de dag zelf liggen in onze handen. En geloof me, We won’t let you down!

BUT FIRST WE meet

Voorafgaand hebben we een kennismakingsgesprek, waarin we al jullie wensen en ideeën kunnen bespreken. Wellicht hebben jullie al e.e.a. geregeld, dit kunnen we dan meteen bespreken. Ik check de afspraken die jullie met leveranciers hebben gemaakt. En maak ik een uitgebreid draaiboek voor your big day.

Om jullie gasten alvast wat meer info over het verloop van de dag te geven, stel ik een ceremoniemeester brief op. Hierin staan de belangrijkste punten, ‘regels’ en het laatste nieuws rondom jullie trouwdag. We bespreken daarna nog één keer het draaiboek door op de locatie. Op de dag zelf ben ik aanwezig op jullie bruiloft , uitgaande van 10 uur.

vanaf

€1.900,-

yes!

brochure please

MELD JE AAN EN ONTVANG DE BROCHURE
FOLLOW ALONG

COMING UP!
BROCHURE

Houdt je email goed in de gaten, er komt namelijk iets belangrijks aan! Wij versturen jou zo snel als mogelijk de brochure.