luxury & bespoke weddings | 2024 fully booked | limited availability for 2025

ceremoniemeester

The best day ever!

Ben je zelf een behoorlijke regelnicht en heb je alles helemaal onder controle? Super! Maar heb je er al eens over nagedacht wie jullie mooie plannen gaat uitvoeren op de dag zelf?

Geef je een vriendin de eer om jullie ceremoniemeester te zijn, of misschien wel je (schoon)zus… Of wil je toch liever dat zij de hele dag bij jullie zijn en kunnen genieten en willen jullie het ceremoniemeesterschap uit handen geven aan een professional? Yes, dat wil je! That’s where we come in!

Naast het volledige weddingplannen bieden wij ook de mogelijkheid tot een kleiner pakket in de vorm van professioneel ceremoniemeesterschap.
Het checken van de afspraken, het opstellen van het draaiboek en de regie op de dag zelf liggen in onze handen. En geloof me, we won’t let you down!

See you soon!

Liefs Mariska,

BUT FIRST WE meet

Voorafgaand hebben we een kennismakingsgesprek, waarin we al jullie wensen en ideeën kunnen bespreken. Wellicht hebben jullie al e.e.a. geregeld, dit kunnen we dan meteen bespreken. Ik check de afspraken die jullie met leveranciers hebben gemaakt. En maak ik een uitgebreid draaiboek voor your big day.

Om jullie gasten alvast wat meer info over het verloop van de dag te geven, stel ik een ceremoniemeester brief op. Hierin staan de belangrijkste punten, ‘regels’ en het laatste nieuws rondom jullie trouwdag. We bespreken daarna nog één keer het draaiboek door op de locatie. Op de dag zelf ben ik aanwezig op jullie bruiloft , uitgaande van 10 uur.

vanaf

€1.295,-

how it works

stap 1

let's meet

We beginnen altijd met een vrijblijvende online kennismaking. Hierin wil ik alles weten over jullie en jullie bruiloft, vertel ik over mij en Definitely Yes, en kijken we wat wij voor jullie zouden kunnen betekenen. Maar het aller belangrijkste is de klik!

stap 2

time to say definitely yes

Na de kennismaking laten jullie ons weten of jullie die klik voelen! Wij gaan vervolgens aan de slag met een offerte op maat! Die past bij jullie wensen en bij jullie budget! Vervolgens is het ”time to say Definitely Yes!

stap 3

TELL ME EVERYTHING

Na het akkoord plannen we direct een vervolgafspraak in. Hierin bespreken we uitgebreid wat jullie allemaal al hebben gedaan, wat er nog geregeld moet worden, geef ik jullie tips en tricks en na de meeting krijgen jullie een uitgebreid naslagwerk om mee aan de slag te gaan.

stap 4

HI THERE

12-8 weken voor de bruiloft hebben we nog een live meeting, waarin we alles doorspreken en samen de puntjes op de i gaan zetten. Ik dubbelcheck alle gemaakte afspraken met leveranciers en check of jullie niets vergeten zijn. Hierna maak ik een gedetailleerd draaiboek en deel deze met alle betrokkenen.

stap 5

last steps

 Ik stel een ceremoniemeester brief op die jullie aan de gasten kunnen sturen. Een week voor de bruiloft neem ik al het contact met externe partijen voor jullie over. Tot slot ben ik natuurlijk als ceremoniemeester aanwezig op jullie bruiloft. Waar ik jullie en jullie gasten volledig ontzorg en creëren we een onvergetelijke dag!

yes!

MEETING PLEASE

Plan hier direct een kennismaking in onze agenda!

yes!

brochure please

MELD JE AAN EN ONTVANG DE BROCHURE
FOLLOW ALONG

COMING UP!
BROCHURE

Houdt je email goed in de gaten, er komt namelijk iets belangrijks aan! Wij versturen jou zo snel als mogelijk de brochure.