luxury & bespoke weddings | 2024 fully booked | limited availability for 2025

The Definitely Yes

Academy for weddingplanners

Yeah that’s right! The Definitely Yes Wedding academy! Op veler verzoek, zijn wij gaan bouwen aan verschillende programma’s, masterclasses en workshops, E-books, on- en offline om jouw weddingbusiness naar the next level  te tillen!

Sinds 2016 ben ik met niets anders bezig dan bruiloften, als weddingplanner, ceremoniemeester en designer/stylist. Inmiddels hebben wij al ruim 300 bruiloften/evenementen mogen verzorgen!

Ik ben trouwens Mariska, trotse eigenaresse van Definitely Yes, The Wedding Academy en auteur van het boek The Femnation, creatieve enthousiasteling, workaholic, duizendpoot, perfectionist, no-nonsense aanpakker, and a sucker for love…

Samen met mijn team, ben ik gek op out of the box bruiloften, stellen die het net even anders willen, maar ook de romantische bruiloften genieten wij keer op keer van! Kortom, je kunt met ons alle kanten op! Maar goed jij bent hier niet omdat je gaat trouwen, maar waarschijnlijk omdat jij jouw eigen wedding business hebt óf wilt gaan starten, en laten wij nou de perfecte match zijn, om jouw weddingbusiness intens te laten shinen!

Ben jij onlangs jouw bedrijf gestart in de trouwbranche? Als weddingplanner, stylist of misschien wel fotograaf? Wil jij alle in’s en out’s leren over de branche, jouw vak én jouw bedrijf naar ‘the next level tillen’? Dan zit je bij The Wedding Academy helemaal goed! Wij bieden e-books, online masterclasses, trajecten op maat, sparringssessies and many more!

Op deze pagina vertel ik jou graag meer over alle verschillende mogelijkheden. Twijfel je welke optie het beste bij jou past? Plan een geheel vrijblijvende kennismaking in, dan kijken we of er een klik is en vertel ik je er alles over!

Liefs Mariska

mariska van der Meer

Let's Start

talking business

Als (beginnende) ondernemer in de trouwbranche, kun je je soms best eenzaam voelen. Er komt dagelijks een hoop op je af, en naast een bedrijf runnen, heb je ook nog eens je privé leven. En dat is soms best veel! 

Tijdens de sparringsessies, die we overigens helemaal naar wens inrichten, gaan we samen aan de slag. Je mag mij alles vragen en ik ga jou helpen, met de dingen waar je tegen aanloopt, nieuwe inzichten geven en zorgen dat je bom vol energie, inspiratie en enthousiasme weg gaat! Of het nu gaat om efficienter willen werken, tot aan het uitwerken van concepten, we got you!

Het liefst ontmoeten we elkaar op een inspirerende locatie, onder het genot van een heerlijk kopje koffie en een lekker stuk taart! (voor onze rekening natuurlijk!)

Maar we kunnen natuurlijk ook online meeten, dit komt soms net even wat makkelijker uit in die overvolle agenda’s van ons!

See you soon,

Choose

YOUR WAY

Wat voor de één werkt, betekend niet dat het dan automatisch ook voor een ander werkt. Vandaar dat wij verschillende mogelijkheden aanbieden, zodat je aan de slag kunt met je bedrijf op JOUW manier! Wij geloven namelijk dat wanneer je voor een manier kiest die bij jou past, je niet alleen veel gemotiveerder bent om er mee aan de slag te gaan, maar ook je resultaten velen malen hoger zullen zijn!

LET'S START

BUSINESS TALKS ONLINE

BUSINESS TALKS LIVE

Bij de let’s start sparringssessie beginnen we online met een uurtje. Een uurtje waarin jij, mij álles kan en mag vragen op het gebied van ondernemen.

Na dit uurtje krijg je ook nog eens een naslagwerk in jouw mailbox om direct mee aan de slag te gaan en te rocken!

Bij de business talks online sparringssessie, meeten we online. Een twee uur durende sessie waarin jij, mij álles kan en mag vragen op het gebied van ondernemen.

Na deze sparringsessie krijg je ook nog eens een naslagwerk in jouw mailbox om direct mee aan de slag te gaan en te rocken!

Bij de business talks live sparringssessie, meeten we live op een inspirerende locatie. Een 2,5 uur durende sessie waarin jij, mij álles kan en mag vragen op het gebied van ondernemen. Onder het genot van een kop koffie en wat lekkers! 

Na deze inspirerende uurtjes krijg je ook nog eens een naslagwerk in jouw mailbox om direct mee aan de slag te gaan en te rocken!

€225,- EXCL BTW

€399,- EXCL BTW

€495,- EXCL BTW

Upgrade your

weddingbusiness

HERKEN JIJ JEZELF één van de volgende zinnen?

Of je nu op het punt staat je eigen bedrijf te starten of inmiddels al weer wat jaartjes mee draait als weddingplanner, we bieden meerdere trajecten aan, verschillende soorten cursussen, masterclasses, e-books, op verschillende niveau’s. Dus ook iets wat helemaal bij jou past! Misschien ben je nog wat angstig om de stap te maken voor jezelf te beginnen, of heb je geen idee waar je überhaupt moet gaan beginnen?

Elk ander vraagstuk is behandelbaar!
Just tell your problems, and we're gonna solve them!

draai een dag mee met Definitely Yes

Een dagje meelopen met een weddingplanner, de fijne kneepjes van het vak leren in de praktijk! Echter is dit niet voor iedereen… Voorafgaand aan dit traject hebben we een uitgebreide kennismaking, om te kijken of je er al klaar voor bent en of er een klik is. Definitely Yes wil namelijk alleen het aller beste voor haar bruidsparen. Zonder een vooropleiding voor het vak weddingplanner is dit traject dan ook niet mogelijk.

stap 1

We starten met een online meeting. Hierin bespreken we hoe ver je al bent, wat je graag wilt leren en kijken we welke bruiloft het beste daar op aansluit.

Zo zorgen we dat jij het maximale uit dit traject kunt halen!

stap 2

Je krijgt een training op maat om je helemaal klaar te stomen voor de bruiloft. We leren je alle in’s en outs en bespreken alle verwachtingen. We nemen het draaiboek uitgebreid door, zodat ook jij deze bruiloft kan rocken!

stap 3

Tijdens de bruiloft loop je mee als volwaardig team lid van Definitely Yes. We leren je de fijne kneepjes van het vak en geven je de beste tips en tricks in de praktijk.

But don’t forget, we draaien een echte bruiloft, dus alles voor de onvergetelijke dag van het bruidspaar!

stap 4

Na de bruiloft hebben we een uitgebreide nabespreking en krijg je een naslag werk van dit traject waar je zelf mee aan de slag kunt. 

Hierna ga ook jij jouw toekomstige bruidsparen de aller beste service leveren op hun bruiloft!

en de investering is maar €795,- excl

Let's Meet

Plan hier direct een kennismaking in onze agenda!

Rock your

Styled shoot online masterclass

Deze online masterclass Rock your styled shoot, hebben wij ontwikkelt na de vele gesprekken met leveranciers uit de branche en hun slechte ervaringen met Styled wedding shoots. Van slecht georganiseerd tot aan het niet nakomen van afspraken/leveringen op de dag zelf, tot weinig/slecht beeldmateriaal en ga zo nog maar even door. Vaak kregen wij te horen dat een shoot van ons echt een verademing was. Goed georganiseerd, echte meerwaarde, waanzinnige beelden en een onvergetelijke dag! En dat is ook wat het in onze ogen moet zijn. Iedereen die meewerkt aan deze dag investeert zijn/haar vakgerelateerde expertise en de daarbij horende tijd én kosten. Daar moet wat tegen over staan. Maar hoe creëer je die meerwaarde? En hoe zet je een styled shoot neer, waarmee je uiteindelijk jouw ideale klant aantrekt? Hoe zorg je ervoor dat het juridisch goed is geregeld met naamsvermelding en de rechten e.d.? Ja… ook dit komt erbij kijken! En dus nog heel veel meer… 

Na het volgen van deze online masterclass zet jij binnen no-time een kick ass styled shoot neer, waar niet alleen jij, maar ook alle meewerkend leveranciers happy mee zijn, sleep je een publicatie binnen, misschien wel internationaal? En zijn wij jouw persoonlijke vraagbaak en helpen jou waar nodig bij jouw eigen styled shoot! Je hoeft het dus niet alleen te doen!

DO YOU take definitely yes as your master of styled shoots, because...

In onze online brochure vindt je alle informatie over onze mogelijkheden en pakketten, maar ook leuke funfacts, prachtige inspiratiepagina’s & meer!

En uh, hij is gratis…