don't wait to long, 2023 is almost fully booked

ALL WE NEED IS love...

... AND A PLAN

Bij het organiseren van een bruiloft komt een hele hoop kijken. Waar moet je beginnen? Welke leveranciers zijn betrouwbaar, passen binnen ons budget en sluiten aan op onze wensen?

Logisch dat jij als ‘’leek’’ door de bomen het bos niet meer ziet! Een weddingplanner kan een hoop van deze zorgen uit handen nemen en laten wij jou daar nu perfect bij kunnen helpen! Wij bieden een luisterend oor, de gaafste ideeën en een netwerk van de leukste en beste leveranciers om jullie dag de mooiste uit jullie leven te maken.

Jullie bruiloft is waarschijnlijk het belangrijkste en omvangrijkste evenement in jullie leven, dus waarom zou je zelf niet nog meer gaan genieten en de uitvoering aan ons overlaten? Waarom zelf het wiel uitvinden als wij hier al dagelijks mee bezig zijn? Zo zijn jullie verzekerd van een perfecte dag met een echte wauw beleving!

Alles (!) is mogelijk met de juiste ondersteuning en de juiste mensen om jullie heen, so start dreaming!

vanaf

€6.500,-

DO YOU
NEED
A PLANNER?

DANKZIJ EEN WEDDINGPLANNER:OUR DUTIES

destination wedding

Ruilen jullie Nederland liever in voor een zonnig land, een bounty strand of een avontuurlijke omgeving? Voor meer informatie over trouwen in het buitenland,
klik hieronder!

yes!

brochure please

MELD JE AAN EN ONTVANG DE BROCHURE
FOLLOW ALONG

COMING UP!
BROCHURE

Houdt je email goed in de gaten, er komt namelijk iets belangrijks aan! Wij versturen jou zo snel als mogelijk de brochure.