luxury & bespoke weddings | 2024 fully booked | limited availability for 2025

ALL WE NEED IS love...

... AND Definitely yes as your weddingplanner

Bij het organiseren van een bruiloft komt een hele hoop kijken. Waar moet je beginnen? Welke leveranciers zijn betrouwbaar, passen binnen ons budget en sluiten aan op onze wensen?

Logisch dat jij als ‘’leek’’ door de bomen het bos niet meer ziet! Een weddingplanner kan een hoop van deze zorgen uit handen nemen en laten wij jou daar nu perfect bij kunnen helpen! Wij bieden een luisterend oor, de gaafste ideeën en een netwerk van de leukste en beste leveranciers om jullie dag de mooiste uit jullie leven te maken.

Jullie bruiloft is waarschijnlijk het belangrijkste en omvangrijkste evenement in jullie leven, dus waarom zou je zelf niet nog meer gaan genieten en de uitvoering aan ons overlaten? Waarom zelf het wiel uitvinden als wij hier al dagelijks mee bezig zijn? Zo zijn jullie verzekerd van een perfecte dag met een echte wauw beleving!

Alles (!) is mogelijk met de juiste ondersteuning en de juiste mensen om jullie heen, so start dreaming!

prijs op aanvraag

DANKZIJ EEN WEDDINGPLANNER:

OUR DUTIES

how it works

stap 1

let's meet

We beginnen altijd met een vrijblijvende online kennismaking. Hierin wil ik alles weten over jullie en jullie bruiloft, vertel ik over mij en Definitely Yes, en kijken we wat wij voor jullie zouden kunnen betekenen. Maar het aller belangrijkste is de klik!

stap 2

time to say definitely yes

Na de kennismaking laten jullie ons weten of jullie die klik voelen! Wij gaan vervolgens aan de slag met een offerte op maat! Die past bij jullie wensen en bij jullie budget! Vervolgens is het ”time to say Definitely Yes!

stap 3

we're going on a date

Na het akkoord plannen we direct een vervolgafspraak in. Hiervoor ontvangen jullie een speciale uitnodiging. Voor we  starten met het plannen van jullie droombruiloft, gaan we op date! Jullie ontvangen alleen het adres… Karten, klimmen, high wine, game hall, etentje, skydiven, jullie zullen het vanzelf zien…

stap 4

start the planning

In combinatie met de date, vaak na de activiteit, starten we met het plannen van jullie bruiloft. We gaan opzoek naar een manier die bij jullie past en maken een tijdlijn tot aan de bruiloft. Zoo weten jullie altijd waar jullie aan toe zijn en is heet lekker overzichtelijk!

stap 5

last steps

Tijdens de planning worden jullie volledig ontzorgt. De afspraken die gemaakt zijn, zal ik checken en ik maak een gedetailleerd draaiboek. Ik stel een ceremoniemeester brief op.  We bespreken het draaiboek op locatie. Tot slot ben ik natuurlijk als ceremoniemeester aanwezig op jullie bruiloft.

destination wedding

Ruilen jullie Nederland liever in voor een zonnig land, een bounty strand of een avontuurlijke omgeving? Voor meer informatie over trouwen in het buitenland,
klik hieronder!

yes!

MEETING PLEASE

Plan hier direct een kennismaking in onze agenda!

yes!

brochure please

MELD JE AAN EN ONTVANG DE BROCHURE
FOLLOW ALONG

In onze online brochure vindt je alle informatie over onze mogelijkheden en pakketten, maar ook leuke funfacts, prachtige inspiratiepagina’s & meer!

En uh, hij is gratis…