Bij het organiseren van een bruiloft komt een hele hoop kijken. Waar moet je beginnen? Welke leveranciers zijn betrouwbaar, passen binnen ons budget en sluiten aan op onze wensen? Logisch dat jij als ‘’leek’’ door de bomen het bos niet meer ziet! Een weddingplanner kan een hoop van deze zorgen uit handen nemen. Maar wat kan je nou juist wel/niet van een weddingplanner verwachten? Heb jij een weddingplanner nodig? En hoe vind je dan een weddingplanner die bij jullie past? Dat komt allemaal in dit hoofdstuk aanbod!

DE TAKEN VAN EEN WEDDINGPLANNER

Een weddingplanner is iemand die het grootste gedeelte, en soms zelfs alles, van het plannen van jullie bruiloft uit handen neemt. Hij of zij geeft jullie raad en helpt mee met alle voorbereidingen, bewaakt het budget, draagt leveranciers aan en zorgt dat er geen enkel detail over het hoofd wordt gezien. Een weddingplanner helpt bij het nemen van beslissingen, maar het laatste woord is altijd aan het bruidspaar. Dankzij een weddingplanner kunnen jullie dus optimaal genieten van de aanloop naar jullie bruiloft! Het belangrijkste? Een weddingplanner helpt om jullie droomdag werkelijkheid te laten worden.

DANKZIJ EEN WEDDINGPLANNER

 • Besparen jullie niet alleen een hoop tijd, maar ook geld;
 • Hoef je zelf niet uit te zoeken welke trouwleveranciers betrouwbaar zijn en bij jullie stijl en budget passen;
 • Hebben jullie op elk moment een helder overzicht in de planning en financiën;
 • Komt jullie droombruiloft echt tot leven en wordt het een mindblowing experience;
 • Letten wij op elk klein detail en zorgen dat er niets wordt vergeten;
 • Zorgen wij altijd voor een plan B;
 • Gaan jullie stressvrij naar jullie trouwdag toe;
 • Hebben jullie een ceremoniemeester die op jullie dag zorgt dat jullie ècht zorgeloos kunnen genieten;
 • Zijn jullie op de hoogte van de laatste trends en komen we met leuken ideeën die bij jullie passen;
 • Alle offertes en algemene voorwaarden van leveranciers dubbel gecheckt door een professional;
 • Is alles mogelijk en is nee geen optie;
 • Wordt het draaiboek voor jullie gemaakt & bewaakt;
 • Hebben jullie de perfecte dag!

ALL YOU NEED

IS YOUR PARTNER

AND A

WEDDINGPLANNER

FROM DEFINITELY YES OFCOURSE

WAT KAN JE NIET KUNT VERWACHTEN

 • Het maken van een tafelschikking. Jouw weddingplanner kan namelijk niet weten hoe de relaties binnen jullie familie/vrienden kringen zijn;
 • Het sussen van ruzies, of zich mengen in persoonlijke discussies;
 • Naast ceremoniemeester ook optreden als kinderoppas;
 • Het tekenen van offertes en betalen van facturen van derden;

Uiteraard is het vooral belangrijk voorafgaand een duidelijk verwachtingspatroon te schetsen voor beide partijen en alle taken op papier vast te leggen. Zo weten beide partijen ten alle tijden waar ze aan toe zijn en kunnen hier geen misverstanden over ontstaan.

MAATWERK

Elke bruiloft is uniek en vergt daarom maatwerk. De prijs is afhankelijk van veel verschillende factoren, zoals bijvoorbeeld de grootte van de bruiloft, het aantal gasten, de locatie, speciale wensen en wat jullie allemaal door een weddingplanner geregeld willen hebben. Geven jullie alles uit handen, of hebben jullie liever eens in de zoveel tijd een meeting, met persoonlijke vraagbaak en geven jullie een gedeelte uit handen? Alles is namelijk mogelijk!

…MAAR DAT IS TOCH SUPER DUUR

Een weddingplanner inhuren is inderdaad vaak best een investering, maar het is de investering dan ook dubbel en dwars waard! Plus dat een goede weddingplanner zich vaak nog terugverdiend ook! Door bijvoorbeeld een realistische budget planning te maken, deze te bewaken en de juiste leveranciers aan te dragen die binnen dit budget passen. Het komt ook wel eens voor dat een weddingplanner een bepaalde regeling heeft met een leverancier, wat dus voor jullie als bruidspaar weer voordelen kan opleveren. En dan nog niet te beginnen over de tijd die het jullie bespaard! Plus doordat het altijd neerkomt op maatwerk is er in overleg vaak heel veel mogelijk. Zo kunnen we namelijk een offerte maken, die aansluit op jullie wensen en budget!

WEDDINGPLANNER ALS CEREMONIEMEESTER

Wanneer je een weddingplanner hebt is hij of zij bijna altijd ook jullie ceremoniemeester. Wij weten namelijk precies hoe jullie de dag willen zien en zullen op de dag zelf, het draaiboek bewaken en alles in goede banen leiden! ‘’Ik weet nog goed tijdens een van mijn eerste bruiloften, dat de DJ belde, een uur voor dat hij zou starten, dat hij waarschijnlijk voedselvergiftiging had en dus niet kwam.’’

Wat moet je dan!? Stel je voor ineens geen DJ!? Gelukkig had dit bruidspaar mij rondlopen. Die dus en als contactpersoon fungeerde voor alle betrokken partijen, maar ook direct kon schakelen mocht er iets anders lopen. Het feest begon uiteindelijk gewoon om 20:30, met DJ! Weliswaar een andere, maar ik kan je vertellen dat het bruidspaar dit geen seconde heeft gemerkt!

Zijn jullie overtuigd? Kan ook bijna niet anders! Wat ik mijn bruidsparen tijdens een kennismakingsgesprek altijd vertel; een klik is het allerbelangrijkste. Als jullie over bijvoorbeeld 10 jaar terugkijken naar jullie bruiloft, zal ik als weddingplanner daar toch een klein onderdeel van uitmaken en dat moet goed voelen! Evenals, we gaan in de meeste gevallen een nauwe samenwerking aan van een jaar! En geloof me, die is een heel stuk leuker met een wederzijdse klik!

DO YOU NEED A WEDDINGPLANNER?

DEFINITELY YES