luxury & bespoke weddings | 2024 fully booked | limited availability for 2025

Rock your

styled shoot

OMG YES

YOU CAN WORK WITH US!

Al een aantal jaar organiseren wij verschillende out of the box styled wedding shoots. Shoots die net even anders zijn dan wat we dagelijks in ons werk tegen komen. Waarom? Omdat wij met deze beelden willen laten zien waar onze kracht ligt, wat de eindeloze mogelijkheden zijn en om natuurlijk onze ideale klant aan te trekken! 

Deze shoots doen wij meestal met een vast team wedding professionals. Maar inmiddels hebben wij al zo vaak de vraag gekregen van leveranciers of zij een keer kunnen meewerken -of zelfs alleen mogen meekijken- aan één van onze shoots. dat ik dacht; hier moeten we iets mee. Een hoop brainstormsessies later: 

WE MADE YOU A STYLED SHOOT WORKSHOP SO YOU CAN JOIN OUR TEAM!

Ook krijgen wij vaak de mooiste complimenten over de organisatie van onze styled wedding shoots en de meerwaarde die wij creëren. Maar hoe doe je dit? Waar moet je dan op letten bij de organisatie van een styled shoot? Nou wij gaan ons geheim delen! Van alle in’s en out’s naar het belang van een TFP overeenkomst, naar concept creatie en waarde creëren! In de Rock your styled shoot masterclass! Deze kun je trouwens ook los boeken! 

Alle informatie over de masterclass en de workshop vind je hieronder, en mocht je vragen hebben, weet je ons te vinden toch!? Of plan hier gelijk je call in met mij, dan kijken we wat bij jou past, vertel ik je er alles over en hebben we 30 minuten tijd om elkaar te leren kennen, en te lachen, ofcourse!

Liefs Mariska

Weddingplanning tips

DO YOU take definitely yes as your master of styled shoots, because...

The Online Masterclass

what about?

 

Deze online masterclass Rock your styled shoot, hebben wij ontwikkelt na de vele gesprekken met leveranciers uit de branche en hun slechte ervaringen met Styled wedding shoots. Van slecht georganiseerd tot aan het niet nakomen van afspraken/leveringen op de dag zelf, tot weinig/slecht beeldmateriaal en ga zo nog maar even door. Vaak kregen wij te horen dat een shoot van ons echt een verademing was. Goed georganiseerd, echte meerwaarde, waanzinnige beelden en een onvergetelijke dag! En dat is ook wat het in onze ogen moet zijn. Iedereen die meewerkt aan deze dag investeert zijn/haar vakgerelateerde expertise en de daarbij horende tijd én kosten. Daar moet wat tegen over staan. Maar hoe creëer je die meerwaarde? En hoe zet je een styled shoot neer, waarmee je uiteindelijk jouw ideale klant aantrekt? Hoe zorg je ervoor dat het juridisch goed is geregeld met naamsvermelding en de rechten e.d.? Ja… ook dit komt erbij kijken! En dus nog heel veel meer… 

Na het volgen van deze online masterclass zet jij binnen no-time een kick ass styled shoot neer, waar niet alleen jij, maar ook alle meewerkend leveranciers happy mee zijn, sleep je een publicatie binnen, misschien wel internationaal? En zijn wij jouw persoonlijke vraagbaak en helpen jou waar nodig bij jouw eigen styled shoot! Je hoeft het dus niet alleen te doen!

Besluit jij om na het volgen van de online masterclass toch deel te nemen aan de workshop dan krijg je €50,- korting! Of krijg de masterclass gewoon gratis als je jouw deelname aan de Rock your styled shoot boekt!

The Live Workshop

what about?

 

Met deze live workshop Rock your styled shoot, doe jij mee doen aan een kick ass en out of the box shoot van Definitely Yes! Maar natuurlijk niet alleen dat…

Tijdens deze dag leer jij alle in’s en outs over het werken tijdens een styled shoot, werk jij samen met ons team van professionals, so you can learn from the best, geven wij je tips & tricks, krijg je de online cursus cadeau, zodat je zelf ook zo’n shoot kunt gaan rocken, waarbij wij dan ook nog is helpen bij jouw eigen shoot, als onuitputtende vraagbaak en sparringpartner. 

Nemen wij jou mee tijdens het volledige voortraject en bieden ondersteuning, hebben we vooraf een leuke online call, to meet the team, en ga je weg met een gevulde Goodiebag, gewoon omdat het kan.

En natuurlijk zorgen wij voor een vette publicatie! Your name goes viral!

Natuurlijk krijg je ook al het beeldmateriaal van de shoot, dat je mag gebruiken voor eigen portfolio! En ohja, er is ook een branding fotograaf aanwezig die stiekem toffe foto’s maakt als jij aan het werk bent, ideaal voor op the socials!

Na het volgen van deze live workshop en online masterclass zet jij binnen no-time een kick ass styled shoot neer, waar niet alleen jij, maar ook alle meewerkend leveranciers happy mee zijn, sleep je een publicatie binnen, misschien wel internationaal? En zijn wij jouw persoonlijke vraagbaak en helpen jou waar nodig bij jouw eigen styled shoot! Je hoeft het dus niet alleen te doen!

In de online kennismaking vertellen wij je alle info die je moet weten of wilt weten natuurlijk! Oh en betalen in termijnen, doen wij natuurlijk niet moeilijk over!

The Workshop

what's included?

Online masterclass

styled wedding shoot

content bby

even more content

Je krijgt gratis toegang tot de online masterclass Rock your styled shoot t.w.v. €79,- excl. btw. Deze kun je volgen wanneer het jou uitkomt!

Je neemt deel aan 1 van onze styled wedding shoots en wordt tijdens het proces en op de dag zelf begeleid door professionals.

Alle professionele foto’s & video’s van de shoot voor eigen portfolio!

Er is altijd een professionele branding fotograaf aanwezig die de behind the scenes zal fotograferen, zodat je ook toffe foto’s van jou aan het werk hebt!

Food & drinks and maybe wine?

omg you're getting published

a lot of fun and an unforgettable day

ask us anything

Deze dag zorgen wij voor koffie & thee en een lekkere lunch! And maybe a glass of wine after?

Wij zullen altijd zorgen voor een passende publicatie. Waar jouw bedrijfsnaam natuurlijk tussen staat! Welk platform is afhankelijk van de shoot uitkomst wat hier het beste op aansluit.

Do I need to say more? Wij maken er altijd een feestje en een onvergetelijke dag van, gewoon omdat het kan!

Onderaan de pagina staat een video voor de vibe die je kan verwachten!

Voor jouw eerstvolgende eigen georganiseerde styled shoot zijn wij jouw persoonlijke vraagbaak. We denken mee, geven tips en tricks en helpen waar we kunnen! You’re gonna rock your styled shoot!

Upcoming

editions

We'll tell you soon

WE'll tell you soon

we'll tell you soon

Bij deze edities is er per expertise slechts 1 plek beschikbaar, zo kunnen we ons volledig focussen op onze deelnemers en er het aller beste uithalen! Dus geen massa’s mensen, of 10 fotografen waar je je tussen moet wurmen.

BEHIND THE SCENES

PUBLICATIES & AWARDS

love

KIND WORDS

Enorm fijne samenwerking met Mariska! Alles wordt goed besproken en geregeld. Mariska heeft een goed oog voor detail, en weet precies wat mooi is! Alles wordt goed afgestemd met de verschillende leveranciers, zodat het mooi één geheel wordt. Ook de styled shoots zijn goed gecommuniceerd, zodat alles een perfect matchend geheel wordt. En bovenal erg gezellig! Alleen al aan de website zie je dat je met een professional te maken hebt!
Enjoy Cakes
In de zomer van 2020 heb ik een oproep geplaatst op social media omdat ik wou starten met modellenwerk. Ik kreeg al snel een leuk en enthousiast bericht van een weddingplanner. Ze had een super gaaf idee in haar hoofd over een styled weddingshoot. In het begin twijfelde ik omdat ik nog nooit een shoot had gedaan, maar door haar enthousiasme en vertrouwen heb ik het toch gedaan. Eenmaal op locatie klikte het gelijk, ze stelt je gerust en je voelt je bij haar al snel op je gemak. De locatie was geweldig, het team, de mede modellen, de aankleding, letterlijk alles... Er waren zelfs foodtrucks, dj's en een tattooerster aanwezig. Wat een geweldige dag was het, iedereen was vrolijk en had het naar hun zin. Net een echte bruiloft. Nu al twee keer model mogen staan en beide keren was het fantastisch aangepakt. Super erg bedankt voor deze ervaringen.
Demy Rijken
Wij hebben je leren kennen in de zomer van 2020 om precies te zijn, 6 juni in Hèeze Hierbij had je ons uitgenodigd om onderdeel te worden van een fantastische groep ondernemers en modellen voor het opzetten van een fotoshoot-dag waarbij wij als All4Music Events onze show op professionele manier werden gefotografeerd. hierbij werden wij al snel toevoegt aan de whatsapp groep van de festivalshoot, dit was heel prettig. Je houdt de communicatie lijnen heel kort en persoonlijk. Je deelt goede informatie uit wat er vanuit jou kant wordt verwacht van ons om tot een goed product te komen. Dit zorgt ervoor dat wij als bedrijf hierin beter ons best gaan doen en ook gaan zorgen voor het beste product. Ons heb je in iedergeval overgehaald om meer via social te doen en zorgen voor professionelere uitstraling wat nu zijn vruchten afwerpt. Super bedankt daarvoor!! Het extra stapje laat je ons zetten omdat je vakkennis bezit en de looks hebt 🤭 je ziet er altijd verzorgd uit. Je shoot zijn altijd super super Nice opgezet.. ik hoop dat wij als drive-in show nog vaker met jou en bijhorende leveranciers en modellen mogen werken!! Wij hebben je rug 😉
All 4 Music
Als er iets is wat Mariska's werk typeert, zijn dat wel haar unieke en creatieve concepten! Mariska doet niet aan 13 in een dozijn shoots, maar zorgt altijd voor een originele setting. En iedere keer als je denkt dat het niet gekker kan, verrast ze je toch weer met een nieuw out of the box idee! Daarnaast is het werken met Mariska heel fijn. Haar shoots zijn tot in de puntjes geregeld, daarin zie je haar professionaliteit en ervaring terug. Maar ze is ook gewoon een heel fijn mens, die een gezellige sfeer weet te creëren voor een relaxte shoot. Met de shoots die zij de afgelopen jaren heeft georganiseerd heeft ze het bewezen; een shoot met Mariska wordt sowieso epic!
The Red Yarn
We hebben inmiddels voor meerdere shoots die Definitely Yes organiseerde de video verzorgd. Iedere keer is het weer een feestje, simpelweg omdat Definitely Yes/Mariska altijd een tof concept weet te verzinnen, dat net even anders is dan anders. Fijne energie & lekker out of the box, daar houden wij van! Daarnaast kunnen we altijd de leukste en gezelligste leveranciers verwachten op deze styled shoots. Ondanks het harde werken op zo'n dag is het ook super fijn om te connecten met allemaal toppers uit de trouwbranche.
Timo & Kay Films

Do you have any questions?

VEEL GESTELDE VRAGEN

Nee, voor de deelnemers hanteren wij geen bepaald ingangsniveau. Iedereen die werkzaam is in de trouwbranche is welkom. Ook als je net begonnen bent. De enige vereiste is een KVK nummer en een actief bedrijf.

Per beroep is er plek voor de cursus voor 1 persoon/bedrijf. Naast natuurlijk mijn team van professionals die klaar staan om jou te helpen/begeleiden. Zo zorgen we ervoor dat we voor iedereen alles uit de shoot kunnen halen en jou zoveel mogelijk kunnen leren. Als fotograaf sta je dus niet tussen 10 andere fotografen het zelfde beeld te shooten.

Ja, na de shoot gaat er natuurlijk even tijd over heen voor het uitzoeken en bewerken van de foto’s/video’s. Zodra deze klaar zijn ontvangen jullie al het materiaal van ons per e-mail. Hierbij sturen wij een uitgebreide tagglist. Deze ben je verplicht te vermelden bij het gebruiken van de foto’s. Op deze manier kan iedereen zien en is het voor iedereen duidelijk welke leveranciers er hebben mee gewerkt aan de shoot, waar de jurk vandaan komt etc. Zo zal jouw naam ook door de andere leveranciers vermeld worden. Super fijn, want gezamenlijk hebben we zo een mega groot bereik! Er zijn nog wat meer voorwaarden voor het gebruiken van de beelden, maar deze ontvangen je vooraf in onze TFP overeenkomst!

Bij de masterclass factureren wij 100% vooraf. Je betaal deze direct wanneer je hem boekt. De masterclass is online en kun je volgen wanneer het jou uit komt. 

Voor de cursus factureren wij 50% bij boeking en 50% twee weken vóór dat de cursus plaats vind. Wil je een betalingsregeling? Informeer dan naar de voorwaarden.

Super vervelend natuurlijk, want die workshop wil je echt niet missen. Helaas kan het altijd gebeuren dat er iets is waardoor je er toch niet bij kunt zijn. In de meeste gevallen zullen wij gewoon onze algemene voorwaarden hiervoor hanteren. Bij uitzonderlijke gevallen proberen wij natuurlijk altijd mee te denken en te kijken of er andere opties zijn! Bijvoorbeeld of wij jou plekje nog op kunnen vullen, en jij je boeking verplaatst voor een volgende editie. We got you!

Het makkelijkste is om even te mailen naar info@definitelyyes.nl

FOLLOW ALONG

In onze online brochure vindt je alle informatie over onze mogelijkheden en pakketten, maar ook leuke funfacts, prachtige inspiratiepagina’s & meer!

En uh, hij is gratis…