luxury & bespoke weddings | 2024 fully booked | limited availability for 2025

Laura & Sven

 De liefde heeft ons naar het betoverende Zuid-Italië geleid, waar we onze reis samen willen voortzetten. We delen graag onze liefde voor het leven en voor elkaar. Daarom willen we in het bijzijn van jullie onze harten verbinden in het land waar Laura diepe wortels heeft. Willen jullie met ons mee?

Op deze pagina vinden jullie in de aanloop naar onze bruiloft alle benodigde informatie!

29 juni t/m 2 juli 2024

Days to go

Good to know

We kunnen niet wachten om samen te lachen, te proosten en te dansen!

Dresscode

L' amor che muove il sole e l'atre stelle

RSVP

Weddingplanner

Mochten jullie nog vragen hebben, een gezamenlijk cadeau willen organiseren of willen speechen, geef dit dan alstublieft bij ons aan. Op die manier kunnen wij dit passend maken in de planning en de wensen van het bruidspaar waarborgen!

Stuur ons een mailtje naar info@definitelyyes.nl (of vermeld het bij het RSVP formulier in de opmerkingen). Vergeet niet te vermelden om welke bruiloft het gaat als je ons een mailtje stuurt!

Gedurende deze dagen zijn mijn team en ik aanwezig om te zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. Spreek ons gerust aan als je vragen hebt!

Laten we er met elkaar een paar onvergetelijk mooie dagen van gaan maken!


Liefs,

Mariska van der Meer
Team Definitely Yes

FAQ

Laura & Sven zijn natuurlijk al enorm blij als jullie aanwezig zijn! Ze hebben geen specifieke cadeauwensen. Willen jullie toch graag iets geven dan wordt het welbekende envelopje (bijdrage aan de huwelijksdag) erg gewaardeerd.

Voor vragen over stukjes of speechen kunnen jullie contact opnemen met de weddingplanner! Mail even naar info@definitelyyes.nl

Ja, wij hebben een dresscode, Festival Chic, het kleurenpaletten vind je hierboven op deze pagina!

Ja! Zowel bij aankomst als vertrek hebben wij vervoer voor jullie geregeld vanaf de luchthaven naar de locatie en vise versa.

Locatie

Somewhere between the beach and the hills 

Liefs,
Laura & Sven

Let’s make some unforgettable memories together

In onze online brochure vindt je alle informatie over onze mogelijkheden en pakketten, maar ook leuke funfacts, prachtige inspiratiepagina’s & meer!

En uh, hij is gratis…