luxury & bespoke weddings | 2024 fully booked | limited availability for 2025

Elise & Stephan

14 juni 2024

Het Uilenbos, Beukenlaan 11, Lunteren

Zo te zien heb je onze uitnodiging ontvangen! 

Nadat Stephan, Elise ten huwelijk vroeg op 7 juni 2019, kregen we te maken met de zwangerschap van Eli en tegelijk natuurlijk met corona… 

Nu, in 2024 is het na een lange aanloop eindelijk zo ver en gaan wij, in het bijzijn van onze beide jongens en jullie, elkaar het jawoord geven. 

In het bos van het door Elise zo geliefde (en inmiddels door Steef geadopteerde) Lunteren en wel bij “Restaurant het Uilenbos”. 

Een heel kindvriendelijke locatie met een grote speeltuin en een kinderboerderij. Kids zijn deze dag dus zeker welkom!

We hopen dat jullie deze liefde met ons willen delen en er een geweldige dag van willen maken met elkaar!

Op deze pagina lees je alle verdere informatie over onze bruiloft, de locatie en kun je doorgeven of je aanwezig bent en zo ja, met wie!

Dagen

RSVP

Weddingplanner & Ceremoniemeester

Mochten jullie nog vragen hebben, een gezamenlijk cadeau willen organiseren of willen speechen, geef dit dan alstublieft bij ons aan. Op die manier kunnen wij dit passend maken in de planning en de wensen van het bruidspaar waarborgen!

Stuur ons een mailtje naar info@definitelyyes.nl (of vermeld het bij het RSVP formulier in de opmerkingen). Vergeet niet te vermelden om welke bruiloft het gaat als je ons een mailtje stuurt!

Gedurende deze dagen zijn mijn team en ik aanwezig om te zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. Spreek ons gerust aan als je vragen hebt!

Laten we er met elkaar een onvergetelijk mooie dag van gaan maken!


Liefs,

Mariska van der Meer
Team Definitely Yes

FAQ

Elise & Stephan zijn natuurlijk al enorm blij als jullie aanwezig zijn! Ze hebben geen specifieke cadeauwensen. Willen jullie toch graag iets geven dan wordt het welbekende envelopje (bijdrage aan de huwelijksdag) erg gewaardeerd.

Voor vragen over stukjes of speechen kunnen jullie contact opnemen met de weddingplanner! Mail even naar info@definitelyyes.nl

Het Uilenbos is een hele kindvriendelijke locatie en de kinderen zijn dus zeker welkom! Laat ons wel even weten of je de kids mee neemt en hun leeftijden zodat wij daar rekening mee kunnen houden! Er is een grote speeltuin en kinderboerderij waar ze lekker hun gang kunnen gaan, dus misschien een extra setje kleding mee voor de zekerheid.

Er is geen specifieke dresscode. Al wordt het gewaardeerd als je je best doet om er netjes en mooi uit te zien! Wit is deze dag de kleur van de bruid en ook zwart zien we liever niet.

Locatie

Het Uilenbos
Beukenlaan 11
6741 KB Lunteren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig

Liefs,
Elise & Stephan

Let’s make some unforgettable memories together

In onze online brochure vindt je alle informatie over onze mogelijkheden en pakketten, maar ook leuke funfacts, prachtige inspiratiepagina’s & meer!

En uh, hij is gratis…