luxury & bespoke weddings | 2024 fully booked | limited availability for 2025

Amber & Willem

20 juli 2024

Zoals jullie inmiddels allemaal weten, gaan wij deze zomer met elkaar trouwen. Wij hebben ervoor gekozen om dit te spreiden over twee dagen om zo de vreugde en energie een beetje te verdelen en natuurlijk nog meer te gekke herinneringen met elkaar te maken! 
 
Dag één vind plaats bij Tuin de lage Oorsprong te Oosterbeek, nabij Arnhem waar Amber geboren en getogen is. Wij zijn vanaf het eerste moment verliefd geraakt op deze prachtige oase aan bloemige natuur, waar we elkaar het ja-woord gaan geven en in Italiaanse sferen met elkaar zullen genieten! Dit doen wij met onze intimi.
 
Dag twee gaat zich afspelen op Landgoed Brakkesteyn te Nijmegen, waar Willem als kleine jongen opgegroeid is en nog altijd heel graag komt. Deze dag zal natuurlijk ook in het teken staan van het vieren van de liefde en het leven. Samen maken we er het ultieme feestje van en maken we onvergetelijke herinneringen!
Dagen

Locatie 20 juli 2024

AANVANG 15:00

Landgoed Brakkesteyn
Driehuizerweg 285
6525 PL Nijmegen

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig

RSVP

Natuurlijk heb je van ons een save the date ontvangen, maar laten jullie nog wel even weten of jullie er definitief bij kunnen zijn? Dit horen wij graag vóór 1 junizodat wij definitieve aantallen door kunnen geven aan de leveranciers! 

FAQ

Amber & Willem zijn natuurlijk al enorm blij als jullie aanwezig zijn! Ze hebben geen specifieke cadeauwensen. Willen jullie toch graag iets geven dan wordt het welbekende envelopje (bijdrage aan de huwelijksreis) erg gewaardeerd. Hierdoor denken wij nog even aan jullie als wij op onze huwelijksreis zijn 😉 

  • Voor vragen over stukjes of speeches kunnen jullie contact opnemen met de weddingplanner! Mail even naar info@definitelyyes.nl

Wij hebben ervoor gekozen om een kindervrije bruiloft te houden, met uitzondering van de bruidsmeisjes op dag 1. Dit zodat jullie ook gezellig een drankje mee kunnen drinken en niet op de kids hoeven te letten! We hopen op jullie begrip.

Nee, wij hebben ervoor gekozen geen dresscode te implementeren, omdat wij jullie niet op kosten willen jagen en erop vertrouwen dat iedereen zich in bruiloftswaardige kledij zal presenteren. Wel vragen wij jullie om niet in het wit, of in spijker te komen!

Liefs,
Amber & Willem

Let’s make some unforgettable memories together!

Weddingplanner & Ceremoniemeester

Mochten jullie nog vragen hebben, een gezamenlijk cadeau willen organiseren of willen speechen, geef dit dan alstublieft bij ons aan. Op die manier kunnen wij dit passend maken in de planning en de wensen van het bruidspaar waarborgen!

Stuur ons een mailtje naar info@definitelyyes.nl (of vermeld het bij het RSVP formulier in de opmerkingen). Vergeet niet te vermelden om welke bruiloft het gaat als je ons een mailtje stuurt!

Gedurende deze dagen zijn mijn team en ik aanwezig om te zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. Spreek ons gerust aan als je vragen hebt!

Laten we er met elkaar een onvergetelijk mooie dag van gaan maken!


Liefs,

Mariska van der Meer
Team Definitely Yes

In onze online brochure vindt je alle informatie over onze mogelijkheden en pakketten, maar ook leuke funfacts, prachtige inspiratiepagina’s & meer!

En uh, hij is gratis…