luxury & bespoke weddings | 2024 fully booked | limited availability for 2025

Genevieve & Martijn | Romantische bruiloft | Sofitel Legend, The Grand hotel Amsterdam

Geniet van deze prachtige romantische bruiloft bij The Grand Hotel in Amsterdam!

Als ervaren weddingplanner zijn we verheugd om enkele onvergetelijke momenten van deze speciale dag met jullie te delen. The Grand Hotel, gelegen in het hart van Amsterdam, biedt een adembenemende setting voor romantische bruiloften. Met zijn historische charme en elegante ambiance is het de perfecte locatie voor stellen die dromen van een sprookjesachtige bruiloft.

De ceremonie vond plaats in de prachtige trouwzaal, waar het bruidspaar omringd werd door hun geliefden. De intieme sfeer en het weelderige interieur creëerden een romantische setting die rechtstreeks uit een sprookje leek te komen. De bruid straalde in haar prachtige jurk terwijl ze naar het altaar liep, terwijl de bruidegom vol trots stond te wachten.

Na de ceremonie werden de gasten getrakteerd op een heerlijke receptie in de stijlvolle lounge van het hotel. Onder het genot van champagne en smakelijke hapjes werd er gelachen, gedanst en werden er mooie herinneringen gemaakt. De professionele service van het hotel zorgde ervoor dat alles vlekkeloos verliep, waardoor het bruidspaar en hun gasten optimaal konden genieten van deze bijzondere dag.

De avond werd afgesloten met een spectaculaire feestavond in de prachtige balzaal van The Grand Hotel. De ruime dansvloer en de uitstekende geluidsinstallatie zorgden ervoor dat iedereen de hele nacht kon dansen en feesten. Het bruidspaar straalde van geluk terwijl ze samen met hun gasten de liefde vierden.

Als weddingplanner zijn we vereerd dat we hebben mogen bijdragen aan het creëren van deze onvergetelijke bruiloft bij The Grand Hotel. Het was een eer om samen te werken met zo'n getalenteerd team van professionals die ervoor zorgden dat alles perfect verliep.

Bent u geïnspireerd geraakt door deze prachtige bruiloft en wilt u ook een droombruiloft bij The Grand Hotel in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op. Als ervaren weddingplanners staan we klaar om jullie visie werkelijkheid te laten worden en jullie te begeleiden bij elke stap van het planningsproces.

Bekijk de foto's hieronder en laat je betoveren door de magie van deze bruiloft bij The Grand Hotel in Amsterdam.

Weddingplanning & Design: Definitely Yes Weddings Fotograaf: Simon Nicolai Shoots Locatie: Sofitel Legend The Grand Amsterdam
Styling: Definitely Yes

yes!

brochure please

ONTVANG HIER DIRECT ONZE BROCHURE

In onze online brochure vindt je alle informatie over onze mogelijkheden en pakketten, maar ook leuke funfacts, prachtige inspiratiepagina’s & meer!

En uh, hij is gratis…