luxury & bespoke weddings | 2024 fully booked | limited availability for 2025

MANNEN OPGELET!

Ja ja ik weet het, zoek op het woord bruiloft en bijna alles wat je vind is gericht aan vrouwen. Maar natuurlijk vergeten wij jullie mannen niet hoor! Want hey, ook de mannen willen er geweldig uitzien op de bruiloft en een leuke dag hebben. Al die bloemen, kroontjes, nageltjes, jurkjes, uren in de make-up, nee, geef jullie maar een lekker biertje, of goede whiskey en quality time met je maten! Maar voor het zo ver is…

 

 

TROUWPAK

Misschien draag je wel vaker een pak en wil je nu echt totaal iets anders, of heb je nog nooit een pak aangehad en geen idee wat mooi staat of überhaupt lekker zit. Laat staan naar welke winkel je toe moet?

Gelukkig hebben wij hier de beste winkels voor een trouwpak voor jullie op een rijtje gezet!

Alberto AXU
Michael & Giso
Misura Sartoria
O’maggio
TailormadeSuits
Suits at Sea
PAKKEND

Hou er rekening mee dat als je een maatpak wilt hier tijd in gaat zitten. Zorg er dan dus voor dat je ruim optijd aan jouw zoektocht begint!

BROMANCE

De vrouwen hebben tijdens de bruiloft vaak een meiden momentje, met alle herrie, gegiechel en selfies die daar bij komen kijken. Lekker klaar maken, AND GIRLTALK! Heerlijk! Maar vaak zien we dat de man naast zijn getuige of vader niemand bij zich heeft. Uh hallo waar is die bromance gebleven????

Vaak denken de mannen dat zo iets voor hun niet nodig is. Maar hey hoe leuk is het om nog even met je vrienden te proosten, even met de mannen onder elkaar toffe foto’s maken, potje poolen tegen de zenuwen, slap ouwehoeren en andere mannendingen…?

Oh en over dat proosten gesproken, doe dat niet op tempotje zuipen, maar gewoon 1 of 2, (glazen geen flessen)  je moet dalijk namelijk nog trouwen!

 

GROOMZILLA

FUNFACT: Jij dacht zeker dat alleen vrouwen kunnen veranderen van bride naar bridezilla, well we can tell you…. Die mannen zijn af en toe nog erger en het is dus geen mythe, de groomzilla bestaat echt!

 

 

GROOMZILLA

FUNFACT: Jij dacht zeker dat alleen vrouwen kunnen veranderen van bride naar bridezilla, well we can tell you…. Die mannen zijn af en toe nog erger en het is dus geen mythe, de groomzilla bestaat echt!

 

 

SURPRISE YOUR LOVE
SURPRISE YOUR LOVE

De bruiloft is jullie dag! Waarschijnlijk beginnen jullie dan ook in de ochtend met klaar maken apart van elkaar, misschien hebben jullie zelfs wel apart van elkaar geslapen. En geloof me, tijdens het klaarmaken, is er een zeker gevoel van, spanning, zenuwen, excitement! Hoe mooi is het om tijdens dit moment jouw partner nog even te verrassen? Schrijf een persoonlijk kaartje, waarin je verteld dat je niet kan wachten, of een funny note die alleen jullie twee snappen, of geef een cadeau, een mooi sieraard, gegraveerd horloge, parfum, of iets anders waarvan je weet dat je je partner blij mee maakt!

In onze online brochure vindt je alle informatie over onze mogelijkheden en pakketten, maar ook leuke funfacts, prachtige inspiratiepagina’s & meer!

En uh, hij is gratis…