De vraag die we als bruiloft professionals vaak krijgen: hoe zou jouw droomhuwelijk eruit zien? Als weddingplanner krijg ik die vraag heel vaak, en dat zette me aan het denken. Vanaf dat moment besloten we om een ​​Styled Wedding Shoot te organiseren, een beetje crazy, out of the box, fun, een beetje extra, vol met onze persoonlijkheid.

Afgelopen juni ’20 hadden we een geweldige Styled Shoot in festivalstijl, met een aantal van de beste leveranciers uit Nederland. Nu de pandemie gaande is, zijn de bruiloften die we voor 2020 hadden geboekt bijna allemaal verhuisd naar volgend jaar, en opeens hadden we veel tijd over.

Een gekke tijd, ook voor onze branche, want we moeten missen wat we het aller liefste doen, dus we konden geen beter moment bedenken om onze shoot te organiseren! En als klap op de vuurpijl hebben wij hiermij onze tweede internationale publicatie te pakken dit jaar op Festival Brides UK

 

OUT OF THE BOX

Voor de styling van de dag, misschien kun je het al raden, we werden geïnspireerd door festivals, circus en onze eigen gekke mind. We kozen ervoor om veel kleuren te gebruiken, en niet slechts één kleurenpalet. Bloemenservice Nederland, Love & Memories & DROOM Wedding waren hiervoor de perfecte leveranciers. Want zeg nou zelf, het ziet er allemaal toch prachtig uit!

 

FOOD & COFFEE

Wat is een festival zonder eten en drinken? Een bruiloft zonder bruidstaart? Dit onderdeel zijn we natuurlijk niet vergeten, Miss Latte verzorgde het team heerlijke koffie, Battle Butchers zorgde voor de gevulde buikjes en JE taarten voor de prachtige bruidstaart en sweets!

We moeten tijdens zo’n lange draaidag natuurlijk wel goed voor onszelf zorgen.

TILL DEATH DO US PARTY…

En wat is een bruiloft zonder feest? Dankzij All 4 music events, hebben ook wij heerlijk even kunnen swingen!  Het was een geweldige dag, met een verbluffend resultaat!

Het verhaal dat we aan alle bruiden en bruidegoms willen vertellen, is zoeken naar leveranciers die bereid zijn om jouw verhaal te vertellen, die willen luisteren naar wie jullie beiden zijn. Je bruiloft moet een magische dag zijn, waar mensen in ieder geval de komende dertig jaar over zullen praten!

 

BARBLOG NL

Natuurlijk was het plaatje niet compleet zonder Dyan, van Barblog NL. Deze man is letterlijk een legende. De manier waarop hij werkt, de cocktails die hij maakt, de smaak. Het is meer dan een favoriete barservice. De explosie van smaken in je mond is ongelooflijk! En dan nog alle special effects waarmee hij werkt.

Sinds ik zijn pornstar martini heb gedronken, wil ik niks anders meer, en vallen ze overal waar ik ze bestel tegen…

Gelukkig is Dyan in deze gekke corona periode www.mailtails.nl begonnen, en kun je zijn cocktails dus gewoon bestellen en krijg je ze zo door de brievenbus!

JUST TATTOO OF US

Zoals je kunt zien, hadden we zelfs een live tattoo-artiest! Waarom? Gewoon omdat het kan! En de modellen waren zelfs zo gek als wij, en kozen ervoor om er ook echt een te laten zetten, ja een echte! Het maakte de dag compleet. 

THIS IS WHY YOU WANT A VIDEOGRAPHER

LEVERANCIERS

BEHIND THE SCENES

Organisatie & Concept: Definitely Yes Wedding & Event planning
Locatie:
Landgoed Kapellerput
Fotograaf:
Wat een plaatje By Angie Peralta
Fotograaf:
Steven de Cuba Photography
Videograaf:
Timo & Kay Films
Videograaf BTS:
Sabka Wedding Films
Bloemen & Decoratie:
Bloemenservice Nederland
Styling & Decoratie:
Love & Memories, DROOM Wedding, Enjoy Pure Styling
Trouwpak:
TailormadeSuits
Bruidsjurk:
Bruidsmode van Os
Ringen:
Rings of Love
Stationery:
Studio Sjoege
Bruidstaart & Sweets:
JE Taarten
Cocktails:
Barblog NL
Foodtruck:
Battle Butchers
Barista:
Miss Latte
Hair styling:
The Birdal Bar
Make up Artist:
Audrey Hendrikx visagie
Tattoo artist: Shayna Tattoo’s
DJ & Electrics:
All 4 music events
Live music:
Ceremoniemuziek
BABS:
Babs Benny
Outfit Benny:
Michael & Giso
Geloften:
Waarom ik van je hou
Tipi & Tenten:
Alpha Tent Event