WHAT THEY THINK…

Mariska van Definitely Yes is een topper! Zij denkt super mee, komt met suggesties waar je zelf nog niet aan hebt gedacht en heeft aan een half woord genoeg.

We hebben haar ingehuurd als weddingstylist en professionele ceremoniemeester en ze heeft ons veel werk uit handen genomen, waarbij ze onze wensen nooit uit het oog verloor. We zouden haar iedereen aanraden!

Genevieve & Martijn

Onlangs in aanmerking gekomen met Mariska van Definitely Yes. Vanaf moment 1 waren wij overtuigd door haar enthousiasme en tegelijkertijd haar professionaliteit. Waar wij toch best wel twijfelde over het inhuren van een Weddingplanner, was die twijfel na het kennismakingsgesprek volledig verdwenen. Mariska neemt enorm veel uit handen en voelt onze wensen feilloos aan. Laat niets aan het toeval over, reageert snel en komt met onwijs leuke ideeën en handige tips voor het bewaken en opstellen van een budgetplan. Ik weet zeker dat onze dag dankzij Mariska een echte droomdag gaat worden! Wij kijken er naar uit!

S. Vaarting

Voor onze bruiloft (met feest in IJsland) zijn we bij Mariska terecht gekomen. Wij wisten totaal niet waar te beginnen maar Mariska heeft al onze zorgen weg genomen, ze is vakkundig, lief, en heeft zeer creatieve, vernieuwende ideeën. Ook met al onze eigen ideeën denkt ze mee en heeft ze gelijk tips en tricks om het allemaal nog mooier te maken. Wij hebben de eerste samenwerking met Mariska als zeer positief ervaren en zijn nu hard aan het sparen om onze droombruiloft waar te maken. Door Mariska weet ik nu zeker dat dat helemaal gaat lukken!

Therese & Max

Mariska is een betrokken jonge dame met een frisse blik op het gebied van het inrichten van een bruiloft of evenement. Wil je echt een bijzondere en onvergetelijke dag die tot in de puntjes is verzorgd én waarbij je zelf nergens naar om hoeft te kijken? Dan zou ik iedereen aanraden om Definitely Yes in te schakelen!

van Kan

Mariska heeft alles voor ons opgevangen op het moment dat onze Italiaanse Bruiloft verplaatst moest worden naar een jaar later. De gehele samenwerking is vlekkeloos verlopen. Mariska is professioneel, weet van aanpakken en is onwijs creatief in het bedenken van iets nieuws of voor het bedenken van een oplossing.

Wil je iemand die verstand heeft van haar vak waar je ook nog eens een gezellige tijd mee hebt tijdens de voorbereidingen? Dan is Mariska van Definitely Yes zeker het adres waar je moet zijn.

Chantal & Wesley

Wat ’n toppertje ben je. We zagen door de bomen ff t bos niet meer en dankzij Mariska kunnen we nu met een gerust hart de laatste 11 dagen aftellen tot onze trouw. Wij hebben t save the wedding arrangement gedaan, nou en of ze dat heeft voltooid, thank you forever!

Marc T.

Professionele ambitie, duidelijke benadering en verfrissende creativiteit zien wij bij deze weddingplanner. Out-of-the-box mentaliteit en investeren in jezelf maakt van jou een veelbelovende professional. Mind blowing interactie maakt dat jij het anders doet dan anderen. Fris en vernieuwend. Trendsettend, maar ook zakelijk goed ingesteld.

”Definitely Yes Winnaar Power Up Award 2019”

Weddingplanners International

Mariska is een jonge onderneemster waar het enthousiasme vanaf spat. Ze denkt graag mee over de mogelijkheden en is op een breed sociaal platform actief. Dit zie je terug in haar werk. Ze is op de hoogte van alle nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van trouwen en ondernemen.

Of je Mariska alles in handen kunt geven?
Definitely Yes!!

Kevin Magereij

BWPN Beroeps organisatie reddingplanners Nederland
Close
loading...