LIEVELINGSLEVERANCIERS

De lievelingsleveranciers van Definitely Yes…

Definitely Yes wil voor jou het aller beste. Vandaar dat we leveranciers altijd checken op hun werkwijze, betrouwbaarheid en kwaliteit.
Daarbij is het natuurlijk geen enkel probleem om te werken met jullie eigen lievelingsleveranciers!

Via deze pagina kunnen jullie een kijkje nemen bij mijn lievelingsleveranciers, contact opnemen,
of hun website bezoeken voor inspiratie en informatie!

Romy Oomen Photography

Hi, Ik ben Romy, bruidsfotograaf met een passie voor journalistieke bruidsfotografie.
 
Ik wil graag het verhaal van jullie bruiloft zo authentiek mogelijk vertellen. Ik zorg ervoor dat niet alleen de grootse momenten er op staan, maar ook emotionele momentjes, dingen die mis gaan, grappige momenten en alles daar tussenin.
 
Mijn stijl is ongedwongen, romantisch en kleurrijk. 
 
Jullie trouwdag moet de mooiste dag van jullie leven zijn en dan wil je niet bezig zijn met poseren. Ik vind het dan ook belangrijk dat jullie lekker jezelf kunnen zijn. Mijn focus ligt op jullie trouwdag op het vangen van alle emoties en  leuke spontane momentjes.
 
Ik leer jullie graag beter kennen voor de bruiloft zodat we al jullie plannen uitgebreid kunnen bespreken. Neem vooral contact op als je vragen voor me hebt of als je gewoon wil kijken of er een goede klik is.
 
Meer van mijn werk is te zien op www.romyoomen.com en mailen kan naar hello@romyoomen.com. Ik hoop je snel te spreken! 

Thamar Esveld Fotografie

Hi, mijn naam is Thamar! 

Ik ben bruids- en lifestyle fotografe uit Alphen aan den Rijn. Mijn allergrootste passie is het vastleggen van liefdevolle herinneringen.

Jullie grote dag moet een dag worden om nooit meer te vergeten. Trouwfoto’s zijn een blijvende herinnering aan jullie trouwdag. Inmiddels heb ik meerdere bruiloften gefotografeerd en kan ik jullie verzekeren dat jullie prachtige herinneringen krijgen aan jullie bruiloft.

Ik heb oog voor emoties en details. Ik houd van spontane, maar ook heel romantische foto’s waar de liefde van afstraalt. Ik ben gek op lichte, heldere en romantische kleuren, waar mijn stijl dan ook bekend om staat. Met heel veel liefde en passie leg ik graag jullie waardevolle momenten vast.

Neem gerust een kijkje op www.thamaresveld.nl of voel je vrij om vrijblijvend een mailtje te sturen naar info@thamaresveld.nl

JouWMoment

Ben je op zoek naar visagist en haarstylist met passie en liefde voor het vak? Dan ben je bij Lisanne van JouwMoment aan het juiste adres!  Ik ben een gediplomeerd visagist & haarstylist en daarnaast een creatieve duizendpoot.

De hele dag stralen als bruid of bruidegom? Daar sta ik voor, waarbij zorg, liefde en aandacht voorop staan! Van alle reacties die ik krijg is er één toch wel mijn favoriet: “dit is precies wie ik ben” 

Schoonheid mag je vieren! Op een manier die helemaal bij jou past. Ieder gezicht is anders en het is mijn passie om het mooiste in jou naar boven te halen. Make-up heeft bij mij nooit de overhand, maar accentueert juist jouw schoonheid!

Wil je meer weten of een boeking doen? Kijk dan op www.jouwmoment.com wat ik voor jou kan betekenen!

Tot snel!

Liefs,
JouWMoment

BLOOM Bridal Atelier

Wat als je een trouwjurk zoekt en je eigenlijk helemaal niet zo van al die poespas houdt? 

Je voelt je niet thuis in grote bruidsmodewinkels: te veel van hetzelfde en je wilt het graag net even anders dan standaard. 
Er zijn wel trouwjurken die je mooi vindt, maar dan zou je er graag toch iets aan veranderen: de rok mag minder poufy of de top minder bloot.

Hoe mooi zou het zijn als je zelf je trouwjurk kunt samenstellen die past bij jouw stijl: puur en elegant, rustiek en verfijnd, met liefde voor bijzondere details. 

Dat je de keuze hebt uit veel verschillende modellen en uitgebreid kunt passen. 
Zodat je een trouwjurk kiest waarin jij je op je allermooist voelt, altijd simply beautiful.

Jou helpen met het vinden van een simply beautiful trouwjurk die perfect past bij jouw stijl, is de missie van BLOOM bridal atelier.
Met alle liefde en vakkennis kijken we samen naar jouw wensen en wat het beste bij jou past.

Tijdens een uitgebreide pasafspraak van 2,5 uur kun je ontdekken wat de mogelijkheden zijn. 
 
Laat je inspireren en geniet van een onvergetelijke ervaring, waarbij je zelf kunt bepalen hoe jouw droomjurk eruit komt te zien.
 
Kijk voor meer informatie en inspiratie op de website www.bloombridalatelier.nl 
Bestellingen boven de €75 gratis verzending. Levertijd 2-4 werkdagen!
SHOP
SHOP